| Autor |
Wiadomość |
| Brioszka |
Wysłany: Wto 12:23, 26 Paź 2021 Temat postu: |
|
| Nigdy nie zwrociłam uwagi na ten certyfikat i tez nie mialam pojecia czym on jest. |
|
 |
| chelli |
Wysłany: Wto 17:40, 08 Gru 2020 Temat postu: |
|
| Nigdy o nim nie slyszalam, na czym on wlasciwie polega? |
|
 |
| Anille |
Wysłany: Czw 9:08, 01 Paź 2020 Temat postu: |
|
| Nigdy nei zwracalam naa to uwagi szczerze mowiac... |
|
 |
| yaska |
Wysłany: Czw 14:04, 26 Kwi 2018 Temat postu: |
|
| Tak, myślę, ze bez problemu dostaniesz. Ja kupuję w osiedlowym sklepiku, w markecie, zazwyczaj jest dostępna. |
|
 |
| Tinny |
Wysłany: Śro 21:29, 04 Kwi 2018 Temat postu: |
|
| A to chętnie wypróbuję, bo mąż szaleje za kurczakiem. Normalnie w spożywczaku zakupię? Gdzie tego szukać? |
|
 |
| yaska |
Wysłany: Wto 8:40, 27 Mar 2018 Temat postu: |
|
| No przede wszystkim ma naturalny skład, bez żadnych wzmacniaczy, same przyprawy, no i daje piękną złotą, chrupiącą skórkę :) |
|
 |
| Tinny |
Wysłany: Pon 22:24, 26 Mar 2018 Temat postu: |
|
| A co w tej przyprawie jest? Daje jakiś fajny efekt czy to kolejna przyprawa do kurczaka po prostu? :) |
|
 |
| yaska |
Wysłany: Śro 14:23, 14 Mar 2018 Temat postu: |
|
| Różnie, całego lubię upiec na rożnie, nacieram przyprawą do złotego kurczaka knorra, do piekarnika na rożen, czasem podlewam piwem. Zawsze wszystkim smakuje. |
|
 |
| jenn2 |
|
 |
| Ice_Girl |
Wysłany: Czw 22:23, 24 Gru 2015 Temat postu: |
|
| Tak naprawdę nigdy nie zwracałam na to większej uwagi :) ale chyba zacznę. |
|
 |
| olkkka78 |
Wysłany: Czw 12:47, 31 Lip 2014 Temat postu: |
|
| Dobrze wiedzieć, choć jak się założę kurczaki z tym certyfikatem nie będą należały do najtańszych. |
|
 |
| ola89 |
Wysłany: Śro 12:13, 12 Lut 2014 Temat postu: Re: Kurczak |
|
| wicky napisał: | | Słyszał ktoś o certyfikacie QAFP? Czy kupując kurczaka zwracacie uwagę na ten certyfikat? Bo ja nigdy wcześniej nie zwracałam uwagi, ale teraz chyba zacznę. |
O tym certyfikacie usłyszałam kilka miesięcy temu i od tego czasu kupuję drób tylko i wyłącznie z tym certyfikatem. Dowiedziałam się, że mięso jest wtedy wyższej jakości, ma ładny kolor, smak i zapach, a przede wszystkim jest świeże. "Mięso drobiowe z logo QAFP powstaje bez nastrzyków, posypek czy wprowadzania jakichkolwiek substancji dodatkowych." źródło: http://www.sprawdzonydrob.pl/.  |
|
 |
| wicky |
Wysłany: Wto 16:17, 11 Lut 2014 Temat postu: Kurczak |
|
| Słyszał ktoś o certyfikacie QAFP? Czy kupując kurczaka zwracacie uwagę na ten certyfikat? Bo ja nigdy wcześniej nie zwracałam uwagi, ale teraz chyba zacznę. |
|
 |